Redaktionen

markuss Markus Sjöland – Chefredaktör twittersmall@MrPaNtsONhEaD
Har skrivit om spel i olika former sedan 1998 både för nättidningar och papperstidningar samt olika fansites som diablo.incgamers och GosuGamers. Markus har en förkärlek för japanska rollspel och äventyrsspel. Sjölands favoritspel hittar vi inom serierna Resident Evil, Assassins Creed, Tales of, Final Fantasy och det mesta som Ubisoft släpper. Har även en något osund kärlek till Dr Pepper och Trophys.
playerselectblomstrand Markus Blomstrand – Vice chefredaktör @pointnpraise
Exilgöteborgare som bor i Sundbyberg med sin Maine Coon-katt Winston. Han upprätthåller sitt ursprung genom att arbeta på lager och dra riktigt goa göteborgsvitsar. Bland Markus favoritspel finner vi titlar som: Red Dead Redemption, The Last of Us, Uncharted 4, Max Payne 3 och Super Mario Galaxy 1 & 2. Den trend som han ogillar mest är att ”allt” skall vara open world och bestå av menlösa sidoaktiviteter samt överdrivet samlande. Kvalité, före kvantitet!
roger Roger Nilsson – Podcast-ansvarig och recensent. @Gamerpappan
Förskolejobbande nörd som numera är bosatt i Lund. Fick sin första egna NES 1988 och har varit fast sedan dess. Delar lägenhet med dottern Ella som nu har blivit så gammal för att kunna ta del av sin fars fantastiska kunnande när det kommer till spelhistoria. Roger har en förkärlek till plattformsspel, färgglada äventyr och härlig arkad-racing. Bland favoritspelen hittar vi klassiker som Uncharted-trilogin, Red Dead Redemption, Rayman Legends, Forza Horizon och en massa spel med Mario i huvudrollen. Allt som har med co-op-online att göra försöker han dock undvika då han vägrar att förlita sig på andra än sig själv under sina spelsessioner.
tommy-aslin Tommy Åslin – Redaktör @PlayZineNET
En råbajare som bor på söder om Söder. Tommy har en förkärlek för JRPG-spel och tunga äventyr. Har spelat sedan 80-talet och fastnade rejält för Sega Dreamcast under slutet på 90-talet. Serien som ligger honom varmast om hjärtat är Shenmue, i tätt följe av Final Fantasy och Persona. Tycker att Metal Gears Solid V är det största snedsteget i modern speltid med noll fokus på vad som gjorde serien unik. Har ett stort intresse för retrospel och uppskattas ha Sveriges största PS Vita-samling.
patrikwestrin Patrik Westrin. Korrektör och skribent.
En brynäsare med rötter norr om Dalälven där kaffet är rivigt och vintern är vit. Har spelat sedan ung ålder och började med äventyr som Ratchet & Clank på PlayStation. Har sedan dess gått vidare till det mesta inom genrerna RPG och strategi. Känner sig mest hemma på PlayStation-konsoler och har ägt samtliga genom åren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *